Het gouden huwelijk van het echtpaar Vreuls-Schillings. Links vooraan zit het echtpaar Vankan-Vreuls. Hun kinderen staan verder naar achteren en zitten op de voorgrond tussen de kinderen. Verder uiteraard veel leden van de familie Vreuls.

Startpagina.over ons.hobby.genealogie.heemkunde.foto's.foto's 2.WO I + II.linken.

 

Een korte impressie van twee families

Het gezin van Winand Schiffelers en Theresia Dautzenberg in de Veeweg in Waubach. Het jongste kind Leo is op dat moment onder-weg in de buik van moeder.

Nadat zijn eerste vrouw overleden was vestigde Winand zich bij het tweede huwelijk in Waubach. Hij werkte op de staatsmijn Wilhelmina in Terwinselen. Ziijn ouders woonden in Bocholtz..

Moeder Vankan-Vreuls met de dochters Hubertina en Bernadette. De foto werd genomen in Op de Kamp op de grens van Schaesberg en Nieuwenhagen. De foto werd gemaakt de dag voor dat dochter Bernadette religieuze werd.

Tini Schiffelers-Horsch heeft op de militaire begraafplaats Margraten bloemen gelegd. Het na de oorlog door haar geadopteerde graf is nu geadopteerd door Gerda en Jo. Zie Margraten onder de knop WO I + II

Hun jongste zoon Leo trouwde op 5 augustus 1950 met Tini Horsch uit Schaesberg. Het gezin vestigde zich in Schaesberg en kreeg daar 4 kinderen. Dit zijn dus  de ouders van Jo.

Op het kerkhof in Bocholtz staat nog steeds het graf van de grootouders van Leo en onze overgrootouders

Tegenover de Barbarakapel in Palemig vestigde zich Leonard Vankanne. Vanaf deze plek v;logen de kinderen weer uit om zich in Schaesberg en Nieuwenhagenhagen te vestigen.

Huwelijksfoto van de ouders van Gerda Pé Vankan en Maria Boermans. Uit hun huwelijk werden 6 kinderen geboren. Zij hebben altijd in nieuwenhagen aan de Hoogstraat gewoond.